Për ne

EAS është një kompani e specializuar në ofrimin e shërbimeve për Financa, Kontabilitet dhe Tatime, si dhe konsultime tjera biznesore. EAS ka një eksperience shumë vjeçare në ofrimin e shërbimeve profesionale  për kompanitë e vogla, të mesme dhe të mëdha si dhe për individët.

Fokusi i kompanisë është të ndihmojmë bizneset dhe individët me nevojat e tyre financiare. Ne e bëjmë këtë duke dëgjuar se cilat janë sfidat e tyre dhe të punojmë së bashku drejt një zgjidhjeje praktike. Ne jemi një ekip profesionistësh të përkushtuar në punë, të cilët janë të pasionuar për punën që bëjmë për klientët tanë.

Ne optimizojmë performancën e biznesit të klientëve tanë duke u ofruar atyre mjetet e nevojshme për të vlerësuar pozicionin e tyre financiar në çdo kohë të caktuar.

Ne punojmë shumë për t’ju ndihmuar të ndërtoni sistemet tuaja financiare dhe t’ju japim njohuri se si mund të përmirësoni biznesin tuaj për të arritur qëllimet tuaja. Ne ju ndihmojmë të keni sukses.